۱۳۹۵/۰۴/۱۸ - ۱۴:۱۷
معاون آستان قدس در همایش جهادگران رضوی:

ثبت‌نام طرح "خدمت یاران رضوی" آغاز می‌شود/ افزایش سطح تعاملات آستان قدس و بسیج/ اولویت اصلی آستان قدس "مناطق محروم" کشور

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی از افزایش سطح تعاملات آستان قدس رضوی و بسیج مستضعفین خبر داد.

 ثبت‌نام طرح "خدمت یاران رضوی" آغاز می‌شود/ افزایش سطح تعاملات آستان قدس و بسیج/ اولویت اصلی آستان قدس "مناطق محروم" کشور

به گزارش سراج24،مصطفی خاکسار ظهر امروز در همایش جهادگران رضوی به مناسبت افتتاحیه اردوهای جهادی کشور اظهار داشت: سعادتی که امروز جهادگران به دست آورده‌اند یکی از بهترین مصادیق معرفت و شناخت ائمه معصومین است.

وی افزود: در تمامی بخش‌های حکم رهبر انقلاب به تولیت آستان قدس رضوی مسئله خدمت به مستضعفین و نیازمندان دارای برجستگی و اهمیت ویژه است و این حکم، فضا و رویکرد جدیدی در تمام فعالیت‌ها و ماموریت‌های آستانه ایجاد کرده و تحقق هرچه درست‌تر حکم مقام معظم رهبری دغدغه اصلی ما است.

خاکسار با تاکید بر اینکه این اتفاق امروز به معنای صرف امضای تفاهم بین دو سازمان بسیج مستضعفین و آستان قدس رضوی نیست تصریح کرد: بسیج، تمامی جامعه مسلمان علاقه‌مند به انقلاب و ولایت را تشکیل می‌دهد و توافق و تفاهم ایجاد شده اتصال دو بستر است برای ایجاد فضای بزرگ خدمت و معرفت بخشیدن به حرکت الهی و مردمی.

وی خاطرنشان کرد: ثبت‌نام طرح خدمت یاران رضوی آغاز می‌شود که هرکس با توانایی و امکانات خود  می‌تواند زیر بیرق ثامن الحجج (ع) خدمت کند. میدان این خدمتگزاری عرصه پهناور گیتی است که اولویت اصلی ما مناطق محروم ایران اسلامی است.

در ادامه علی اکبر جعفری مسئول بسیج سازندگی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ضرورت حضور آستان قدس در برنامه‌های جهادی استان‌های محروم اظهار داشت: ظرفیت بسیج سیستان و بلوچستان 409 گروه جهادی با 70 گروه تخصصی است که با همکاری آستان قدس رضوی و استفاده از این ظرفیت جهادی کارهای بزرگی می‌توان انجام داد.

وی افزود: حضور جهادگران رضوی در سیستان و بلوچستان مایه امنیت، برکت، محرومیت‌زدایی و وحدت میان شیعه و سنی است و این خاصیت عمل جهادی است.


منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••